Sådan løste vores LED-601B1-Work armatur kravene til arbejdsbelysningen på byggepladsen

Anders Vestergaard er projektleder for Mariendal Electrics i Hvidovre. Han har 3 ufravigelige krav til byggepladsbelysning og har ledt længe efter en løsning, der lever op til alle 3:

  • Det skal være driftssikkert
  • Det skal være fleksibelt
  • Og det skal være til at betale

Den største udfordring ift. belysning på byggepladsen er, at den ofte skal tilpasses under byggeprocessen. Det er vigtigt, at det kan gøres nemt og hurtigt. Anders uddyber:

"Vi har gode erfaringer med LED-601B1-Work armaturet fra LED-TEK, da det indfrier vores krav til slagsikkerhed og fleksibilitet. Vi kommer ofte ud for, at belysningen skal ændres under byggeprocessen, og med LED-601B1-WORK er det nemt og enkelt at lave forandringer. Førhen anvendte vi almindelige industriarmaturer, men de er alt for sårbare til en byggeplads, hvor sikkerheden skal være i top."

Mariendal Electrics valgte vores LED-601B1-Work armatur med IK10 slagfasthed og tæthedsgrad IP67. Det leveres med 3P CEE han/hun stik og 5 meter kabel i den ene ende og 1 meter i den anden ende. Armaturet indfrier Mariendals krav til belysning på byggepladsen, og de har derfor brugt armaturet på flere af deres opgaver.

Armaturet er en del af LED-600-serien som består af en række armaturer med høje IK- og IP-klasser, der giver optimal belysning i udfordrende miljøer såsom f.eks. produktions- og lagerhaller, parkeringskældre, køle- og fryserum og stalde.

Oveni har armaturerne en attraktiv pris pr. watt og lumen output.

Billeder fra projektet


Produkter der blev benyttet i projektet