LED-TEK kaster nyt lys over CAC’s hovedkvarter


Gennemført lyssætning

Tidligere har belysning med LED-strips været forbeholdt skiltebelysning, orienterende og dekorerende lysinstallationer, men i det nye Carl Christensen-hovedkvarter er man gået imod strømmen. Her har man valgt at lave en gennemført lyssætning af LED-strips i lofterne, som fortsætter kontinuerligt i hele bygningen. Det har krævet cirka en kilometer LED-strips fra LED-TEK at forsyne den store bygning med en varm og rar belysning. Satsningen har ifølge projektleder og overmontør, Simon Bak Larsen, fra Ringkøbing Skjern Installationsforretning, givet pote.

Energibesparende og elegant

Lysinstallationen består helt konkret af lange aluminiumsskinner, som LED-stripsene sidder i. Skinnerne hænger alle på linje, og skaber på den måde en elegant og diskret kontinuitet i alle lokalerne. LED-TEKs strips er af solid kvalitet, og er meget alsidige. Stripsene fås i alt fra 2.400 til 6000 kelvin, og det er muligt at variere farvetemperaturen efter ønske. Ud over at være fleksibel, er den elegante LED-løsning utroligt energibesparende i forhold til mange konventionelle lyskilder, eftersom LED-TEKs strips findes i alt fra 4,8 W til 57,6 W per meter.

Få mere ud af din belysning

LED-TEKs løsning hos CAC er en af mange demonstrationer af, hvad der er muligt, når man tænker ud af boksen. Lys er ikke bare lys, og LED-TEKs strips giver plads til at være kreativ med sine lyssætninger. LED-stripsene giver mulighed for at få et alsidigt og naturligt lys, hvilket er påkræver på en arbejdsplads som CAC. Og netop CAC er glade for den smarte LED-løsning, som går igen på begge bygningens etager.

Billeder fra projektet