Højt til loftet på University College i Horsens

I alt er 88 styk 60 x 60 cm LED Flat-Panels monteret i et asymmetrisk modulloft, takket være et specielt montage sæt har det været muligt at opnå en optimal arkitektonisk løsning. Den bløde blænd fri lyseffekt vi ønskede har ikke kunnet etableres med tidligere kendte armaturer, tilføjer Teknisk Chef Anders Thorsen.

Dagslys i indskrivningen hos automobilforretning

Hos Maul automobiler Skanderborg har man i modtagelse og udstilling ladet opsætte

LED-LUX Flat Panels, blandt andet begrundet af et øget krav til lys kvaliteten fra hovedforhandleren.

Det betingede en optimering af lokalernes belysning, og som personalet i indskrivningen nu udtrykker det, med det nye behagelige lys er vi i stand til at betjene vores kunder i dagslys hele døgnet.

Ud over 50 % øget lys niveau er der opnået en reduktion af energiforbruget til under det halve, udtaler automobilforhandler Ove Maul.

Ingeniørfirma har forladt halvmørket

Vores oplevelse af LED belysning var at det rent æstetisk er en klar forbedring og indledningsvist årsagen til at vi ønskede at skifte.

Vi var overvældet af alt det lys der blev installeret, men kun i kort tid for så til at glædes over den nye standard.

Således opfatter vi nu rum med mere traditionel belysning som "halvmørke".

Udtalelsen kommer fra Salgschef Jesper Agger, Steel Products A/S, hvor man i kontor og tegnestue området har udskiftet 32 styk standard T8 armaturer med 22 styk 60 x 60 cm LED-LUX Flat Panels hvilket har givet en forbedring af lys niveauet på arbejdspladserne fra 250 lumen til ca. 400 lumen, med en reduktion i energiforbruget på 40 % til følge.

Vær opmærksom på kvaliteten

Teknologien i LED-LUX panel armaturer er baseret på LGP (Light Guide Panel/Plate) et Japansk patent baseret på et akrylmateriale af høj kvalitet, der forbliver stabil i farven og ikke gulner selv efter mange års drift, en avanceret laser skære teknik giver en lys fordeling der er ens over hele panelets aktive flade uden punkter eller striber.

Billeder fra projektet


Produkter der blev benyttet i projektet