Attraktiv kampagnepris på LED lysrør til montering i eksisterende T8 armaturer

Attraktiv kampagnepris på LED lysrør til montering i eksisterende T8 armaturer

LED-TEK søger en dygtig salgs- og belysningskonsulent

LED-TEK søger nu en salgs- og belysningskonsulent til at skabe, fastholde og udvikle relationer til primært erhvervsvirksomheder og kommuner i Jylland.

Ny belysningskonsulent hos LED-TEK

LED-TEK styrker holdet med ansættelsen af Fabian Petersen som ny belysningskonsulent til det sjællandske marked.

Ny serie væg- og loftslamper fra LED-TEK

LED-TEK præsenterer nu en helt ny serie LED væg- og loftslamper, hvor bæredygtighed, intelligent programmering og fleksibilitet går hånd i hånd.

Specialtilpasset LED-belysning til svømmehallen

En omfattende renovering af Ølstykke Svømmehal har nu resulteret i et stærkt moderniseret badested med nyt varmtvandsbassin, miljøvenligt renseanlæg – og energibesparende LED-belysning fra LED-TEK.

Glædelig jul, godt nytår – og på gensyn i 2017

Efter et 2016 med fortsat positiv udvikling hos LED-TEK ser vi nu frem mod 2017 og spændende nye tiltag, der øger værdien af vores løsninger for kunderne. Læs her om vores forventninger til det nye år.

1 kilometer LED-Strips til CAC’s nye hovedkontor

Aktieselskabet Carl Christensen har fået installeret LED-Strips i skinner fra LED-TEK til en stor del af lokalerne i det nye hovedkontor, og resultatet er særdeles positivt.

Miljørigtig belysning til et miljørigtigt sted

LED-TEK har både leveret LED-vejarmaturer og indendørs LED-belysning til Søndersø genbrugsplads, der har brug for en fornuftig belysning til brugere og medarbejdere – samt ikke mindst en miljørigtig løsning, der modsvarer stedets grønne profil.

Markante energibesparelser til KH OneStop

KH OneStop har mærket betydelige besparelser og bedre belysning i deres værksteder og kontorer med udskiftningen af ældre lysstofrør til ny LED-belysning fra LED-TEK.

LED-LYS OVER BORNHOLM

På talrige bornholmske skoler og andre kommunale bygninger har udskiftningen til en bæredygtig LED-belysning både ført til betragtelige energibesparelser og forøget tilfredshed med lærings- og arbejdsmiljøet.

LED-TEK har sammen med W. Johansen El sørget for ny LED-belysning i Hørsholm-hallen

Basketball-spillerne bades i belysning

Knivskarpe tv-billeder af basketball fra den bedste danske række: Det er resultatet af det frugtbare samarbejde mellem LED-TEK, specialisterne fra W. Johansen El og kommunen om den nye belysning i Hørsholm-hallen

Nyt Aalborg Universitetshospital har fået pladsbelysning fra LED-TEK, der er installeret af Lindpro

Pladsbelysning med intelligent præcisionsstyring

På Nyt Aalborg Universitetshospital har Lindpro installeret fleksibel pladsbelysning fra LED-TEK. Lysstyrken på hvert enkelt armatur reguleres præcist via intelligent styring. Det mindsker ikke kun energiforbruget yderligere, men sikrer også, at belysningen løbende kan justeres efter det aktuelle behov.

B. Schrøder foretrækker LED-TEK, da de her får høj kvalitet i både produkter, rådgivning og service

Ingen dørsælgere her!

Der er stor forskel på kvaliteten inden for LED. Derfor betyder det meget, at LED-TEK trods bredden i sit produktprogram kun udbyder veldokumenterede og gennemtestede løsninger. Det fortæller overmontør Allan Stokbæk fra B. Schrøder i Holsted.

Parat til skolestart

Lærere og elever i Hørsholm Kommune kan efter sommerferien vende tilbage til skolelokaler, hvor lyskvaliteten inden døre svarer til dagslyset udenfor. Den nye belysning fra LED-TEK bidrager på den måde til at løfte lærings- og arbejdsmiljøet.

 

Energitilskud sætter trumf på LED-besparelser

Med nye armaturer fra LED-TEK sparer HL Repro nu 40 pct. af strømforbruget til belysning. Samtidig har energitilskuddet reduceret investeringen med 18,5 pct.   

DHL får langt lysere udsigter med LED

DHL får langt lysere udsigter med LED

Kombinationen af høje energiafgifter med gode muligheder for offentligt tilskud gør det attraktivt for virksomheder at udskifte gamle lyskilder til moderne LED-belysning.

Højt til loftet på University College i Horsens

Højt til loftet på University College i Horsens

På VIA University College har Jens Bo Laursen, firma Lindpro stået for et projekt med belysning af et møderum kaldet ”Torvet” et xx kvadratmeter stort lokale med en lofthøjde på 11 meter. 

Udskiftning til LED – det oplagte valg

Udskiftning til LED – det oplagte valg

Bæredygtige LED løsninger findes nu til stort set alle belysningsopgaver, enten som retrofit eller integrerede enheder. 

Bedre belysning for færre kroner

Bedre belysning for færre kroner

LED-belysning er ikke uden grund på fremmarch overalt i Danmark. Kombinationen af store energibesparelser med lang holdbarhed og høj lyskvalitet gavner både driftsøkonomien, indeklimaet og arbejdsmiljøet. 

Andelsboligforeningens næstformand, Ejvind Børge Hansen, kunne fortælle, at der er en betragtelig besparelse på elforbruget

Energibesparelse på Erantisvej (VIDEO)

Det har været spændende at høre om, hvordan de har reduceret udgiften til belysning på veje og parkeringsarealer her i Andelsboligforeningen Smedhøj I, sagde byrådsmedlem Allan Kristensen, da han i går besøgte foreningens bebyggelse på Erantisvej i det sydlige Horsens.

NYHEDSBREV


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på nyheder og tilbud.

GRATIS E-avis

Indeholder informative artikler af betydning ved anskaffelse af LED-belysning

Aktuel som pdf Download

 

Følg os

KUNDESERVICE

Telefon: +45 7384 1100
E-mail:
Addresse: Lundagervej 45A,
DK-8723 Løsning

© LED-TEK A/S / Tlf: 7384 1100 / Lundagervej 45A, DK-8723 Løsning / CVR: 32646972 /