Referencer.

Nyborg Genbrugsplads ser dagens lys

I forbindelse med opførelsen af den nye genbrugsstation i Nyborg var der grundige overvejelser i forhold til få opsat moderne, effektiv og energirigtig belysning. På den gamle genbrugsplads var personale og besøgende plaget af blænding og af lamper, der kun lyste direkte ned på pladsen uden nogen særlig spredning og derfor med meget begrænset lysniveau. Strømforbruget var heller ikke noget, der var tænkt over.

Roskilde Idræts- og Bevægelsescenter (RIBEN)

Vigtigheden i de rigtige lyskilder Når vi udøver idræt på højt plan, bliver lyskilden endnu vigtigere end den normalt er. Hos Roskilde uddannelses- og idrætscentret (RIBEN) skulle lyset, udover at minimere strømforbruget, bl.a. tilgodese trampolinspringernes behov for præcis afstandsbedømmelse samt bordtennisspillernes behov for at kunne følge boldens lynhurtige bevægelse. Derfor fik RIBEN installeret sportsarmatur LED-596.

Borgerskolen

Fra gult til genialt I Sportshallen på Borgerskolen i Taastrup klagede badmintonspillerne over blænding. Og der manglede generelt lys i det store lokale. Efter indsætning af LED-lamper med optik, er oplevelsen en helt anden.

DSV lagerhaller i Roskilde

Selv om der faktisk allerede var opsat LED-belysning i hallerne, var belysningen i områderne med høje lagerreoler og smalle reolgange utilstrækkelig.

Energirenovering redder lukningstruet svømmehal

I 2016 var Ølstykke svømmehal lukningstruet på grunde af sin dårlige stand, men i stedet for at dreje nøglen om, iværksatte Egedal kommune en omfattende energirenovering, som blandet andet har omfattet komplet udskiftning af belysning til LED-TEK lamper, der har sikret svømmehallens overlevelse.

Miljørigtig belysning til et miljørigtigt sted

LED-TEK har både leveret LED-vejarmaturer og indendørs LED-belysning til Søndersø genbrugsplads, der har brug for en fornuftig belysning til brugere og medarbejdere – samt ikke mindst en miljørigtig løsning, der modsvarer stedets grønne profil.

LED-TEK kaster nyt lys over CAC’s hovedkvarter

1 kilometer LED-strips. Så meget lys skal der til, når man skal bygge et nyt hovedkvarter hos Carl Christensen i Brabrand. Ringkøbing Skjern Installationsforretning har hjulpet den fremadstormende industrigigant med at skabe det perfekte arbejdsmiljø ved hjælp af en LED-løsning lidt ud over det sædvanlige.

KH OneStop sparer 100.000 kW med LED-belysning

Det er nemt at finde den helt rette måde at belyse et lokale, når loftshøjden nærmer sig de tocifrede tal. El-installatørfirmaet B. Schrøder A/S tog udfordringen op i KH OneStops produktionshaller, og har forenet funktionalitet og diskret design i en løsning lidt ud over det sædvanlige.

Basketball-spillerne bades i belysning

Knivskarpe tv-billeder af basketball fra den bedste danske række: Det er resultatet af det frugtbare samarbejde mellem LED-TEK, specialisterne fra W. Johansen El og kommunen om den nye belysning i Hørsholm-hallen. Foto: Boba Keseric

Højt til loftet på University College i Horsens

På VIA University College har Jens Bo Laursen, fra firmaet Lindpro stået for et projekt med belysning af et møderum kaldet ”Torvet” et xx kvadratmeter stort lokale med en lofthøjde på 11 meter. De anvendte paneler har en farvetemperatur på 4200K, med lys styring i tre sektioner opnås en fin harmoni med det indfaldne dagslys, desuagtet den ekstreme lofts højde er der opnået en lumen værdi på 200 i gulv niveau.

Kommune investerer i 6000 nye LED-paneler

På talrige bornholmske skoler og andre kommunale bygninger har udskiftningen til en bæredygtig LED-belysning både ført til betragtelige energibesparelser og forøget tilfredshed med lærings- og arbejdsmiljøet.