Referencer

Fra et standard stadion, til måske en af Danmarks flotteste!

” Jeg tror bestemt, at vi har fået Danmarks flotteste stadion, set både fra oven og på banen...

Slagtekyllingeproducent konstaterer bedre produktivitet og bedre indtjening

” Vi har konstateret en bedre produktivitet, en væsentlig bedre indtjening pr. kvadratmeter og så har vi også sparet energi”, udtaler slagtekyllingeproducent Thyge Simonsen.

Fjerkræarmaturet skaber bedre trivsel og vækst

” Vi er rigtig glade for fjerkræarmaturet fra LED-TEK og glæder os til at følge udviklingen i produktivitet og energibesparelse”, udtaler indehaveren af Lynggård Fjerkræfarm, Lindy Søgaard Nielsen. Armaturets fulde farvespektrum skal være med til at sikre en bedre foderkonvertering og dermed indtjening.

Bedre trivsel for børn og voksne i institutioner med døgnrytmepanelet

”Dejligt at kunne justere farvetemperaturen, dagen igennem - enten til læsetid eller rolig hyggetid - med det nye døgnrytmepanel fra LED-TEK”, udtaler lederen af den integrerede institution Mariehøj, Katja Just Møller. Bedre lys, samt muligheden for at justere lyset for bedre trivsel for børnene og personalet i institutionerne.

Mere lys til HALV pris i Hørsholm kommune

”MERE lys til HALV pris på skolerne i Hørsholm kommune”, udtaler projektleder Bent Andersen. Bedre lys og dermed bedre trivsel for personale og elever på skolerne, især de svagtseende elever. Bedre belysning i sportshallerne og kantinerne har resulteret i fuld udnyttelse og flere arrangementer.

Sådan løste vores LED-601B1-Work armatur kravene til arbejdsbelysningen på byggepladsen

Anders Vestergaard er projektleder for Mariendal Electrics i Hvidovre. Han har 3 ufravigelige krav til byggepladsbelysning og har ledt længe efter en løsning, der lever op til alle 3:

Nyborg Genbrugsplads ser dagens lys

I forbindelse med opførelsen af den nye genbrugsstation i Nyborg var der grundige overvejelser i forhold til få opsat moderne, effektiv og energirigtig belysning. På den gamle genbrugsplads var personale og besøgende plaget af blænding og af lamper, der kun lyste direkte ned på pladsen uden nogen særlig spredning og derfor med meget begrænset lysniveau. Strømforbruget var heller ikke noget, der var tænkt over.

Roskilde Idræts- og Bevægelsescenter (RIBEN)

Vigtigheden i de rigtige lyskilder Når vi udøver idræt på højt plan, bliver lyskilden endnu vigtigere end den normalt er. Hos Roskilde uddannelses- og idrætscentret (RIBEN) skulle lyset, udover at minimere strømforbruget, bl.a. tilgodese trampolinspringernes behov for præcis afstandsbedømmelse samt bordtennisspillernes behov for at kunne følge boldens lynhurtige bevægelse. Derfor fik RIBEN installeret sportsarmatur LED-596.

Borgerskolen

Fra gult til genialt I Sportshallen på Borgerskolen i Taastrup klagede badmintonspillerne over blænding. Og der manglede generelt lys i det store lokale. Efter indsætning af LED-lamper med optik, er oplevelsen en helt anden.

DSV lagerhaller i Roskilde

Selv om der faktisk allerede var opsat LED-belysning i hallerne, var belysningen i områderne med høje lagerreoler og smalle reolgange utilstrækkelig.

Energirenovering redder lukningstruet svømmehal

I 2016 var Ølstykke svømmehal lukningstruet på grunde af sin dårlige stand, men i stedet for at dreje nøglen om, iværksatte Egedal kommune en omfattende energirenovering, som blandet andet har omfattet komplet udskiftning af belysning til LED-TEK lamper, der har sikret svømmehallens overlevelse.

Miljørigtig belysning til et miljørigtigt sted

LED-TEK har både leveret LED-vejarmaturer og indendørs LED-belysning til Søndersø genbrugsplads, der har brug for en fornuftig belysning til brugere og medarbejdere – samt ikke mindst en miljørigtig løsning, der modsvarer stedets grønne profil.

LED-TEK kaster nyt lys over CAC’s hovedkvarter

1 kilometer LED-strips. Så meget lys skal der til, når man skal bygge et nyt hovedkvarter hos Carl Christensen i Brabrand. Ringkøbing Skjern Installationsforretning har hjulpet den fremadstormende industrigigant med at skabe det perfekte arbejdsmiljø ved hjælp af en LED-løsning lidt ud over det sædvanlige.

KH OneStop sparer 100.000 kW med LED-belysning

Det er nemt at finde den helt rette måde at belyse et lokale, når loftshøjden nærmer sig de tocifrede tal. El-installatørfirmaet B. Schrøder A/S tog udfordringen op i KH OneStops produktionshaller, og har forenet funktionalitet og diskret design i en løsning lidt ud over det sædvanlige.

Basketball-spillerne bades i belysning

Knivskarpe tv-billeder af basketball fra den bedste danske række: Det er resultatet af det frugtbare samarbejde mellem LED-TEK, specialisterne fra W. Johansen El og kommunen om den nye belysning i Hørsholm-hallen. Foto: Boba Keseric

Kommune investerer i 6000 nye LED-paneler

På talrige bornholmske skoler og andre kommunale bygninger har udskiftningen til en bæredygtig LED-belysning både ført til betragtelige energibesparelser og forøget tilfredshed med lærings- og arbejdsmiljøet.