LED-TEK søger en dygtig salgs- og belysningskonsulent

LED-TEK søger nu en salgs- og belysningskonsulent til at skabe, fastholde og udvikle relationer til primært erhvervsvirksomheder og kommuner i Jylland.

Søgelyset er rettet mod LED

Et stigende antal institutioner, kommuner og virksomheder vælger i dag LED-belysning, når der skal energirenoveres fornuftigt i forhold til både totaløkonomi, bæredygtighed – og trivsel.

Få hjælp til energitilskuddet

En investering i LED-lyskilder er en både miljøvenlig og økonomisk attraktiv løsning, som man ofte kan opnå energitilskud til. LED-TEK kan hjælpe dig med at hjemtage det bedst mulige energitilskud til din virksomhed.

 

Nyt ansigt i bestyrelsen hos LED-TEK

Efter mange års tro tjeneste er medstifter af LED-TEK, Erling Nielsen, trådt ud af bestyrelsen  og erstattes af konsulent Palle Morthorst. 

Ny undersøgelse fra Energistyrelsen: Danske virksomheder vælger LED

LED-belysning afløser i stigende omfang de traditionelle lyskilder hos private danske virksomheder. Det viser en ny repræsentativ undersøgelse, ”Erfaringer med LED i danske virksomheder”, som Energistyrelsen står bag. Udskiftningen til LED sker især på baggrund af ønsket om energibesparelser og lang levetid, dvs. kriterier som LED til fulde kan opfylde.

 
 

1 2 3 4

NYHEDSBREV


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på nyheder og tilbud.

GRATIS E-avis

Indeholder informative artikler af betydning ved anskaffelse af LED-belysning

Aktuel som pdf Download

 

Følg os

KUNDESERVICE

Telefon: +45 7384 1100
E-mail:
Addresse: Lundagervej 45A,
DK-8723 Løsning

© LED-TEK A/S / Tlf: 7384 1100 / Lundagervej 45A, DK-8723 Løsning / CVR: 32646972 /