Udadvendt og tillidsvækkende salgs- og belysningskonsulent.

Vil du være med på vores fortsatte vækstrejse?

For at understøtte vores fortsatte udvikling søger vi en salgs- og belysningskonsulent, som skal hjælpe os med at tiltrække, udvikle og fastholde kunder i Jylland, primært indenfor el-installatør segmentet, men ikke udelukkende.

Du får et selvstændigt job, med frie rammer, hvor du i høj grad selv styrer din hverdag og dine indsatser, men hvor du samtidig er del af et sammentømret team med stærke faglige kompetencer, som rigtig gerne vil lykkes i fællesskab.

Vi tilbyder pensionsordning og en god fast løn efter kvalifikationer og efter en introduktionsperiode en bonusordning baseret på resultater.

Selvstændig holdspiller med energi og gåpåmod

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du har formodentlig erfaring med el-teknik og belysning og har du et kendskab til LED, er det en klar fordel. Du har højst sandsynligt også erfaring med opsøgende salg, men først og fremmest har du personligheden og motivationen til at komme ud og skabe langvarende relationer i markedet og yde kunderne en troværdig og professionel rådgivning. Du står selv for planlægning, eksekvering og opfølgning, og dit primære mål bliver at skabe vækst i salget og samtidig sikre en høj kundetilfredshed. Du vil have reference til den administrerende direktør. Din bopæl er ikke afgørende, men det vil være en fordel, hvis det er indenfor rimelig køreafstand af vores kontor i Løsning.

Dansk LED virksomhed med godt navn i markedet

Du bliver del af en mindre, veletableret dansk LED virksomhed, med 8 engagerede kolleger, som har et godt renomme i markedet og er kendt for god og hurtig rådgivning, et kvalitetsprogram indenfor LED-belysning, samt en høj leveringsevne. Vi blev kåret som Gazelle virksomhed i 2017 og har en sund økonomi.

Ansøgning og CV sendes på mail til både Steen Svendsen på steen@led-tek.dk samt Bo Lindby på bo@led-tek.dk.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Steen Svendsen på mail eller telefon 4030 8423 eller Bo Lindby på mail eller telefon 4063 1100.

Hvem er LED-TEK:

LED-TEK er danskejet og en af pioner-virksomhederne indenfor løsninger, hvori der indgår LED-belysning. Vi henvender os til det professionelle marked, og du har sikkert på et tidspunkt lagt mærke til vores domicil ud til E45 ved Hedensted mellem Horsens og Vejle.

Vores mission er at tilbyde et bredt kvalitetsprogram af LED-løsninger og -produkter og at udvikle de rigtige løsninger til stort set alle forekommende belysningsopgaver – løsninger hvor miljø, design, økonomi og troværdig leveringsevne går hånd i hånd.