Ny belysningskonsulent til LED-TEK.

Med ansættelsen af Susanne Schandorff får LED-TEK en erfaren ny medarbejder i staben. Susanne Schandorff har været i branchen i 30 år og gennem de seneste otte år opnået rig teknisk erfaring med belysning samt salg og rådgivning af LED-belysning. Som konsulent hos LED-TEK skal Susanne Schandorff sætte yderligere fokus på bæredygtig og energibesparende LED-belysning til det jyske marked:

- Danmark er på mange måder et foregangsland, når det gælder omlægning til mere energirigtig LED-belysning, og LED-TEK er en pionér, der tidligt så udviklingen og som fortsat tager teten på området. Vi er et højt specialiseret videnscenter, og vi er rigtig gode til at finde den rette LED-løsning skræddersyet præcis til det specifikke projekt. Min fornemste opgave er at rådgive kunderne om den helt rette løsning både i forhold til energi, bæredygtighed og økonomi, så de får det optimale ud af deres investering. Jeg ser meget frem til at kunne bidrage og være en del af LED-TEK-holdet fremover, siger Susanne Schandorff.

Rig erfaring med belysning og rådgivning
I LED-TEKs ledelse ser man tilsvarende frem til samarbejdet med den nye belysningskonsulent:

- Vi har forventninger om et rigtig godt samarbejde med Susanne Schandorff, der har mange års erfaring med salg og rådgivning inden for belysning. Vi har fået et fint indtryk af hendes personlige og faglige kompetencer og tror på, at hun er den helt rette til at bringe os et yderligere skridt videre på det jyske marked, siger Steen Svendsen, adm. direktør hos LED-TEK.

Susanne Schandorff tiltrådte som LED-TEKs nye belysningskonsulent d. 1 august 2017 og indgår nu på holdet som en del af virksomhedens fortsatte strategi med at udbrede kendskabet til energieffektiv, bæredygtig og langtidsholdbar LED-belysning til det danske marked i både privat og offentligt regi.