LED-TEKs nye LED-fjerkræarmatur

Vores nye produkt, LED-fjerkræarmatur, er skabt specielt til slagtekylling- og ægproducenter.

Armaturet har en bredspektret naturtro belysning, som flere videnskabelige forsøg og erfaringer viser giver en forbedring af vækst, trivsel og foderudnyttelse, samt en reduceret dødelighed.

Flere danske kyllinge-producenter anvender allerede armaturet til deres produktion. Udover effekten på foderkonvertering, foderforbrug og trivsel arbejdes der med at reducere dødeligheden. Derudover opnås der naturligvis en energibesparelse og den meget jævne spredning af lyset giver mindre problemer med strøelsen.

Ring til os i dag, hvis du ønsker at høre mere om dette spændende produkt til din belysningsløsning i huse med slagtekyllinger og æglæggende høns.

Fordele ved armaturet:

  • Reduktion i foderforbruget og forbedret foderkonvertering - En bredspektret naturtro belysning, samt dæmpning af LED-lyset giver forbedret foderkonvertering og trivsel.
  • Perfekt lysfordeling - Der sikres en jævn fordeling af lyset, så alle områder har samme lysintensitet.
  • Dæmpbar - Triac og 1-10V. Mulighed for at dæmpe ned til under 1%.
  • Bedre økonomi - 35-60% energibesparelse, lave vedligeholdelsesudgifter og formindsket C02-udslip.
  • Nem samling og montage - Løsningen samles og monteres nemt efter installationsvejledningen, der ikke kræver faglig indsigt.
  • Direkte tilslutning - Efter endt montage kobles løsningen nemt på eksisterende anlæg.
  • Robuste materialer - Integreret specielt fremstillet løsning til hårdføre forhold i kyllingehuse. IP66 og IK08.

LED-TEK og JensenLED sammenlægningen

Konsolideringen er gået over al forventning og har styrket vores kunderelationer med et større og endnu stærkere team. Vi har mange spændende ting i støbeskeen, som du løbende vil blive opdateret om. Det vi kan røbe er, at det uden tvivl vil komme dig som kunde til gode.

Med et stærkt team tilbage på fuld styrke, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller ønsker løsningsforslag til den opgave du står overfor. Vores kompetente LED-TEK-team står klar til at vejlede dig.

Glæd dig til efter sommerferien!

Du kan glæde dig til vores næste nyhedsbrev, hvor vi fortæller mere om vores:

  • Intelligente DØGNRYTME PANEL der optimerer trivsel og giver store energibesparelser. Allerede nu har vi leveret mange døgnrytme paneler til vores kunder, som har givet os særdeles positive tilbagemeldinger. Vi kan tilbyde en løsning med DALI-styring efter sommerferien. Vi er selv ret imponerede over panelets egenskaber og glæder os til at introducere det til dig.
  • Vi vil også fortælle mere om vores High Performance T5-rør, der som det eneste LED-rør på markedet kan matche 80 watts lysstofrør i lumenpakke og lysudbytte. En fantastisk mulighed for en hurtig og effektiv energibesparelse.

Indtil da, ønsker LED-TEK-teamet dig en solrig sommer og ikke mindst en dejlig og afslappende sommerferie.

 

De bedste sommer hilsner fra
Teamet hos