LED-TEKs nye DALI-styrede døgnrytme paneler

Vi kan endelig løfte sløret for vores nye døgnrytme panel LUX-332AC2 med DALI (DT8) styring. Panelet åbner op for de spændende muligheder det giver, at have fuld kontrol over temperatur farveskift og dæmpning, enten på alle paneler eller blot en gruppe af paneler. 

Panelet der er af samme højde kvalitet, som de øvrige paneler i vores LUX-330-serie, kan farveskift justeres fra 2900K til 6400K og dæmpes fra 100-0% via DT8-styringen eller den trådløse fjernbetjening. Vi yder 5 års garanti på LUX-332AC2.

Døgnrytmelyset er med til at stabilisere menneskets indre døgnrytme og dermed optimere trivsel. Afhængig af indstillingen af lyset, kan døgnrytme panelet virke aktivitetsfremmende eller beroligende. 

 

 

Døgnrytme panelet er især velegnet til:

  • Skole og instutioner
  • Kontorer 
  • Medicinalindustrien
  • Pleje- og sundhedssektoren

Flere og flere virksomheder installerer døgnrytme panelet, ikke blot for den store energibesparelse, men også for at fastholde og udbygge et godt arbejdsmiljø, som led i optimal personalepleje.

 

High Performance T5-rør

Vores EU patenterede T5 X-Highpower LED-rør, er det eneste LED-rør på markedet der kan matche 80 watts traditionelle T5 lysstofrør i lumenpakke og lysudbytte, idet T5 X-Highpower fås med 35 watt og 175 lumen/watt. 

T5 X-Highpower LED-røret installeres i nye armaturer uden ballast, og kan hurtigt og nemt udskiftes i de eksisterende armaturer, da det eksisterende armatur ombygges ved by-pass eller fjernelse af ballasten og derefter genanvendes. En fantastisk mulighed for en hurtig og effektiv energibesparelse.

T5 X-Highpower LED-røret, i aluminium og med splintfri PC cover, er designet til lang levetid og er velegnet til brug alle steder, også til installationshøjder helt op til 8-10 meter. Lysvinklen kan målrettes, da endekapperne er 180° roterbare. Røret er EU patenteret og vi yder 5 års garanti.


T5 X-Highpower LED-røret er især velegnet til:

  • Hospitaler og skoler
  • Lager og fabrikker
  • Idrætshaller
  • Kølerum
  • Installationshøjde helt op til 8 -10 meter

Vi belyser den kommende mørke tid

Næste gang vi skrives ved, vil vi have fokus på vores brede sortiment indenfor Floodlights og Vej- og Parklamper, så du er godt rustet til den mørkere periode vi går ind i.

LED-TEK-Teamet
Har du ofte tænkt over hvem det hårdtarbejde team bag LED-TEK er? Du kan hilse på dem alle lige her

Ring til os i dag, for at høre nærmere om vores løsninger eller book et møde med en af vores erfarne folk i marken. Alle er klar med råd, vejledning og fremvisning af mulighederne.

De bedste hilsner fra
Teamet hos