LED-TEK FÅR NY HJEMMESIDE.

LED-TEK lancerer nu en optimeret hjemmeside med nyt design og forøget brugervenlighed for kunderne, samtidig med at vi sætter ekstra fokus på den personlig rådgivning om LED-belysning. 

LED-TEK’s nye website er nu gået i luften og indfrier dermed vores ønske om endnu bedre digital brugervenlighed og service til vores kunder, samarbejdspartnere og interessenter. Den nye platform byder på et nyt og indbydende design, og samtidig er alle produkter, specifikationer og data lagt frit tilgængeligt frem for alle.

Forøget fokus på rådgivning
Vi lægger dermed også op til at møde os der, hvor vi er rigtig stærke, hvis du er i tvivl om noget, når du har besøgt vores website: I den personlige rådgivning omkring produkterne, så du får det optimale ud af en LED-løsning, der både kan give dig en betragtelig energibesparelse, bedre økonomi samt en bæredygtig og fremtidssikret løsning. Få en snak med os og hør bl.a. mere om, hvordan vi kan gøre din investering endnu mere attraktiv ved f.eks. at hjælpe dig med at hente energitilskuddet hjem.

Websitet vil løbende blive optimeret, så vi kan servicere alle vores kunder bedst muligt. Hos LED-TEK ser vi meget frem til at byde dig inden for i vores nye digitale univers – og til at rådgive dig om den helt rette belysningsløsning fra LED-TEK.