Kære kunde og samarbejdspartner.

Vi nærmer os nu afslutningen på 2018 og 2019 nærmer sig hastigt. Vi står netop nu et sted, hvor det er nærliggende både at kigge frem, men også tilbage i tiden.

2018 har været endnu et spændende år for LED-TEK. Der er er blevet lanceret flere spændende nye produkter, ligesom vi sammen med vores kunder har løst flere projekter end nogensinde før.

Specielt indenfor domicil- og industribyggerier har der være spændende opgaver. Med vores nye LED-536 og LED-596-serien har vi også løst spændende opgaver indenfor industri- og sportsbelysning.

Vi er i fuld sving med at planlægge produktlanceringer i 2019 og forventer allerede i 1. kvartal af 2019 at have spændende nyheder.

Ligeledes kan vi allerede nu se, at vi i 2019 får en flyvende start med flere spændende projekter, som vi pt. sammen med vores kunder er i gang med at finde de bedste løsninger til. Så vi ser meget frem til endnu et spændende år og glæder os til et fortsætte det gode samarbejde med vores kunder.

Vi vil gerne her fra LED-TEK sige tusind tak for året, der er gået. Til kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere for den store opbakning og interesse, som i har udvist for det, vi laver.

Hele teamet fra LED-TEK ønsker alle en glædelig jul samt et godt nytår!