Glædelig jul & gode nyheder

Året går på hæld

2020 er året der går over i historiebøgerne - COVID19 gjorde sit indtog over hele verden og lukkede det ene land efter det andet ned. For mange var det året der fik store konsekvenser, både privat og professionelt.

Vi blev alle tvunget til at tænke og agere anderledes, flere hjemmearbejdspladser, mindre direkte kontakt og samtidig finde balancen i at sørge for, at hjulene drejede rundt i det danske land. Ingen tvivl om, at det er et år vi alle gerne vil glemme, men sent glemmer.

Vi ser dog meget positivt frem til det kommende år, hvor alt forhåbentlig vender tilbage til normale tilstande, og vigtigst af alt; at COVID19 minimeres, eller helt forsvinder.

 

To bliver til ét stærkt team og med endnu større LED-udvalg

For os, hos LED-TEK, har året dog heldigvis også budt på mange gode nyheder. Vi overtog aktiviteterne i JensenLED tilbage i marts måned, og deres produkter blev tilføjet LED-TEK´s allerede brede udvalg af LED-produkter.

De EU patenterede T8- og T5-lysrør, er uden tvivl en af favoritterne, når traditionelle lysrør skal udskiftes. Fjerkræarmaturet, har ligeledes opnået stor succes rundt omkring hos de danske fjerkræ- og ægproducenter.

Ud over at kunne tilbyde vores kunder et endnu større udvalg af kvalitetsprodukter, har vi samtidig fået et endnu stærkere team til at servicere og udvikle samarbejdet med vores kunder, da medarbejderne fra JensenLED blev en del af LED-TEK-teamet.

 

Nye kvalitetsprodukter med stor succes

2020 har også budt på 2 nye kvalitetsprodukter, døgnrytmepanelet og Floodlight Marine-serien.

  • Vores meget efterspurgte CCT døgnrytmepanel med DALI-driver, LED-332AC2. Et længe ventet produkt, som rigtig mange af vores kunder allerede har fået installeret i institutioner, kontorer og flere andre steder. Panelet har medført stor tilfredshed, samt bedre trivsel, de steder hvor det er installeret, og hvor lyset nu kan justeres hen over dagen og når specielle forhold gør sig gældende.

  • Den nye Floodlight serie, LED-586 Marine-serie IP65 Floodlight, som er den eneste rigtige løsning, hvor der stilles store krav til holdbarhed, grundet vejrbetingelser og omgivelser. Serien er allerede blevet installeret i svømmehaller, ved kystnære områder, samt på skibe med stor succes.

 

 

Sportsbelysning og B2B-webshop i 2021


2021 bliver også et spændende år - ikke kun for os, men også for vores kunder. Det bliver året, hvor vi vil have endnu mere fokus på både indendørs- og udendørs sportsbelysning.


Der kommer flere og flere kunstgræsbaner og padeltennisbaner, ligesom der fortsat skal renoveres og bygges nye sports- og svømmehaller. Med vores forskellige serier af floodlights, samt boldsikre sportsarmaturer har vi allerede løst mange spændende opgaver indenfor sportsbelysning i 2020, og vi forventer endnu flere opgaver i 2021. 

 LED-TEK sports- og idrætsbelysning

 

 

B2B-webshop


Ligeledes vil vi i 2021 introducere en B2B-webshop. Vi ønsker fortsat, at gøre det nemmere for vores kunder at bestille produkter, også online. På webshoppen vil du kunne finde de fleste af vores kvalitetsprodukter.

LED-TEK Webshop

LED-TEK 50 procent rabat

HUSK...


Til og med d. 31. december 2020, giver vi stadig -50% rabat på udvalgte kvalitetsprodukter.  KLIK HER for at se mere >>

 

LED-TEK ønsker glædelig jul

GLÆDELIG JUL & GODT NYTÅR

ønskes du og dine kære

Sidst, men ikke mindst vil vi her fra LED-TEK sige tusind tak for året, der er gået. Tak til kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere for den store opbakning og interesse, som I udviser for det vi laver.

Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde i det nye år og sammen med jer, arbejde for et spændende og succesfyldt 2021.

Hele teamet fra LED-TEK sender de varmeste julehilsner og ønsker om et godt nytår til alle vores kunder, samarbejdspartnere, forretningsforbindelser og venner med tak for året der er gået, og ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår!

 

ÅBNINGSTIDER MELLEM JUL & NYTÅR
LED-TEK holder lukket fra og med onsdag d. 23/12-2020. Vi kan træffes hele ferien på tlf. 7384 1100.

Vi er tilbage igen med fuld styrke, mandag d. 4. januar 2021, hvor vi alle igen står klar med råd, vejledning og fremvisning af LED-mulighederne. 

De bedste julehilsner fra
Teamet hos

 

LED-TEK

 

Floodlights · IP67 armaturer · IP65 armaturer · Work-armatur ·  Sportshal & industriarmatur · Fjerkræarmatur · Lysrør  Highbays
Vej- & Parkbelysning · Lyspaneler · Pendler · Downlights · Scoop Lights ·  Spejlarmaturer · Skinnespots 
LED-Strips · Aluminiumsprofiler · Lyskilder · Intelligente Væg- og loftslamper · LED-indsatse