Få energitilskud til din investering i LED.

LED-TEK kan nu hjælpe dig med samtidig, at gøre din investering endnu mere økonomisk attraktiv end den allerede er. Lad os søge energitilskud hjem til din investering i LED-lyskilder og sikre dig et tilskud til din investering.

Dette tilskud afhænger af, hvor meget du reducerer dit energiforbrug ved udskiftning til LED. De fleste af de projekter, hvori vores LED lyskilder indgår, opnår et tilskud der svarer til en rabat på 10-30%, men vi har afsluttet en række projekter med tilskud svarende til en rabat på over 40%.

Lad os gennemgå og analysere dine tanker omkring investering i LED lyskilder, og vi vil ud over de nødvendige beregninger, udarbejde en oversigt over de økonomiske fordele for dig.

Vores tilbagemelding til dig, vil give dig et godt overblik over forrentning og tilbagebetaling af din investering, inklusiv dit energitilskud.

 

Praktiske forhold i forbindelse med hjemtagning af energitilskud

Vi samarbejder med flere energiselskaber omkring hjemtagning af tilskud til investeringer i LED, og vi klarer alt det formelle for dig.

For at vi kan hjemtage energitilskud, skal din besparelse skal være minimum 5.000 kWh og tilbagebetalingstiden skal være længere end 12 måneder. Vi skal have forhåndstilsagn fra energiselskabet, inden du går i gang med installationen.

Efter at vi sammen gennemgår dit projekt, udarbejder vi besparelsesoversigt og ansøgningsformular, som underskrives af dig, hvorefter vi sørger for resten.

Tilskuddet udbetales direkte til dig, umiddelbart efter projektets gennemførelse.

 

Kom igang med det samme, Kontakt os.