Seneste nyt.

Ny forbedret Flood Light Serie fra LED-TEK

Den kendte LED-535 Modul Flood Light Serie kommer nu i en opdateret og forbedret version. LED-536 Serien består af 10 modulopbyggede Flood Light armaturer fra 100 til 1500 Watt, med ikke mindre end 160 lumen pr. watt.

Kære kunde og samarbejdspartner

Vi nærmer os nu afslutningen på 2018 og 2019 nærmer sig hastigt. Vi står netop nu et sted, hvor det er nærliggende både at kigge frem, men også tilbage i tiden.

Black Friday

Så har vi Black Friday igen. I år er det den 23/11 2018. Vi har set tidligere år, at det højest sandsynligt vil betyde forsinkelser på leverancer, der skal leveres i ugen efter Black Friday.

WEEE-ordningen

EU-reglerne om affald fra elektrisk og elektronisk udstyr, herunder LED-lyskilder/-armaturer er omfattet af WEEE-direktivet.

Gazelle 2018

Led-Tek er for andet år i træk blevet kåret til Gazelle-virksomhed og har netop på årets gazellekåring modtaget vores Gazelle.

LED-TEK FÅR NY HJEMMESIDE

LED-TEK lancerer nu en optimeret hjemmeside med nyt design og forøget brugervenlighed for kunderne, samtidig med at vi sætter ekstra fokus på den personlig rådgivning om LED-belysning.

SPORT KRÆVER GOD BELYSNING

En helt ny serie af LED-armaturer giver nu de optimale lysforhold til bl.a. idrætsudøvere i sportshallerne, der slipper for blænding og samtidig får en mere behagelig, fleksibel og økonomisk fornuftig belysningsløsning under taget.

Nye stilrene serier til vej- og parkbelysning

LED-TEK introducerer nu to nye serier af parklamper og vejarmaturer, der betyder strømbesparelser og ingen vedligehold.

Få energitilskud til din investering i LED

Investering i LED-lyskilder, er ud over en økonomisk attraktiv investering, en af de allermest miljørigtige og bæredygtige investeringer i forbedret miljø, man kan foretage i dag.

Søgelyset er rettet mod LED

Et stigende antal institutioner, kommuner og virksomheder vælger i dag LED-belysning, når der skal energirenoveres fornuftigt i forhold til både totaløkonomi, bæredygtighed – og trivsel.