Seneste nyt.

Black Friday

Så har vi Black Friday igen. I år er det den 23/11 2018. Vi har set tidligere år, at det højest sandsynligt vil betyde forsinkelser på leverancer, der skal leveres i ugen efter Black Friday.

WEEE-ordningen

EU-reglerne om affald fra elektrisk og elektronisk udstyr, herunder LED-lyskilder/-armaturer er omfattet af WEEE-direktivet.

Gazelle 2018

Led-Tek er for andet år i træk blevet kåret til Gazelle-virksomhed og har netop på årets gazellekåring modtaget vores Gazelle.

LED-TEK FÅR NY HJEMMESIDE

LED-TEK lancerer nu en optimeret hjemmeside med nyt design og forøget brugervenlighed for kunderne, samtidig med at vi sætter ekstra fokus på den personlig rådgivning om LED-belysning.

SPORT KRÆVER GOD BELYSNING

En helt ny serie af LED-armaturer giver nu de optimale lysforhold til bl.a. idrætsudøvere i sportshallerne, der slipper for blænding og samtidig får en mere behagelig, fleksibel og økonomisk fornuftig belysningsløsning under taget.

Nye stilrene serier til vej- og parkbelysning

LED-TEK introducerer nu to nye serier af parklamper og vejarmaturer, der betyder strømbesparelser og ingen vedligehold.

Få energitilskud til din investering i LED

Investering i LED-lyskilder, er ud over en økonomisk attraktiv investering, en af de allermest miljørigtige og bæredygtige investeringer i forbedret miljø, man kan foretage i dag.

Søgelyset er rettet mod LED

Et stigende antal institutioner, kommuner og virksomheder vælger i dag LED-belysning, når der skal energirenoveres fornuftigt i forhold til både totaløkonomi, bæredygtighed – og trivsel.